Individuele ondersteuning

Woon je zelfstandig en heb je behoefte aan begeleiding aan huis? Ben je op zoek naar iemand die je helpt in je zoektocht naar werk? Kan je wel wat tips gebruiken hoe je je papierwerk op orde moet brengen? Heb je nood aan een gesprek? 

DIB Sherpa is de dienst van Covida die individuele ondersteuning voor volwassenen met een beperking biedt. Dit doen ze in de vorm van psycho-sociale ondersteuning, globale ondersteuning, praktische ondersteuning en permanentie. We stellen als doel jou (en je gezin/familie) te ondersteunen, te begeleiden en te assisteren in het streven naar maximale zelfontplooiing en kwaliteit van leven. Dit doen we via ambulante en vraaggerichte ondersteuning op alle vlakken van het dagelijks leven, met veel aandacht voor netwerkontwikkeling en het psychosociaal welzijn.

Bij individuele ondersteuning komt een begeleider aan huis of gaat hij samen met de cliënt op verplaatsing. De cliënt en/of zijn netwerk kan ook terecht in één van onze vestigingen in Maaseik, Maasmechelen, Bree, Hasselt, Riemst en Genk.

we zoeken
samen
met jou
de beste
ondersteuning
Contactpersoon
(de persoon die info wenst)Zorgvrager
(de persoon waar ik een vraag voor heb)
Voor andere vragen, mail je naar info@covida.be